Les Garrigues

Cinc detinguts per contraban d'armes i municions a les Garrigues

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones més acusades de fabricar i traficar amb armes i munició a les Garrigues. Amb aquests dos nous arrestos, el nombre de detinguts s'eleva a cinc, tres dels quals han ingressat ja a presó. En l'operació, anomenada "Torn" s'han confiscat armes com ara un subfusell alemany de la Segona Guerra Mundial en perfecte estat i a punt per ser utilitzat.

Actualitzat
En total s'han recuperat una trentena de peces, entre pistoles, revòlvers, rifles i també un bolígraf-pistola, una arma prohibida de gran precisió. 

Els detinguts estan acusats d'adquirir armes inutilitzades que arreglaven en un taller il·legal de les Garrigues perquè poguessin tornar a disparar. Després les venien indocumentades al mercat negre. 

Els dos últims detinguts són un jove de 27 anys de Benifallet, al Baix Ebre, i un veí d'Arbeca de 49 anys que ha ingressat a la Presó de Ponent. Les primeres detencions es van practicar dissabte passat i les dues altres, dimarts i dimecres. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut