Cinc detinguts per agredir tres vigilants de l'L5 del metro de Barcelona

Els cinc homes, dels quals tres són menors d'edat, van prendre les porres als vigilants i un d'ells va acabar inconscient a terra

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones per agredir tres vigilants del metro de Barcelona. Els presumptes agressors són cinc homes, dels quals tres són menors d'edat, residents a Sant Boi de Llobregat.

Els fets van passar a la matinada del 22 d'octubre. El grup va entrar a l'estació de metro de l'L5 a Sants i van increpar la resta d'usuaris.

Segons els Mossos, els cinc homes van provocar aldarulls i van rodejar els dos vigilants. Els van prendre les porres i els van començar a donar cops. Un tercer vigilant que estava fora de servei també va ser agredit i un dels tres va acabar inconscient a terra.

El primer vigilant va necessitar 14 punts de sutura a la mandíbula i 17 al cap. El segon, sis punts al front, i al tercer li van trencar dos dits i una dent.

Els cinc estan acusats de delicte de lesions i d'atemptat contra agents de seguretat privada. Els dos adults han ingressat a la presó i els menors estan en llibertat amb càrrecs.

Les imatges de les càmeres de seguretat han estat clau per identificar-los i detenir-los.

Anar al contingut