Barcelona

Cimera dels millors cuiners del món a Barcelona

The World's 50 Best Restaurants celebra 15 anys amb una trobada de xefs

RedaccióActualitzat

La prestigiosa llista dels millors restaurants del món The World's 50 Best ha celebrat avui el seu 15 aniversari amb una trobada de xefs, en la qual han participat cinc cuiners que han ocupat el primer lloc del llista en alguna ocasió.

Ferran Adrià, René Redzepi, Joan Roca, Massimo Bottura i Daniel Humm han ofert la seva visió personal del futur de la gastronomia en l'esdeveniment que s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

Després d'aquest fòrum ha tingut lloc un dinar supervisat per Ferran Adrià al restaurant Bravo24 de l'Hotel W Barcelona, segons ha informat Míele, que ha patrocinat la celebració.

Aquesta experiència gastronòmica, que ha durat tota la tarda, ha permès veure a Ferran Adrià oferir una versió contemporània i internacional de les tapes, amb l'ajuda de xefs de Barcelona i membres del Bulli.

En els últims 15 anys d'història de The World's 50 Best Restaurants, Catalunya ha tingut una forta presència, amb El Bulli i El Celler de Can Roca encapçalant la llista diverses vegades.

L'any vinent, segons els organitzadors, el premi es lliurarà a Bilbao.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut