Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu
Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu
Madrid

Cifuentes demana reincorporar-se com a funcionària a la Universitat Complutense

La petició de Cifuentes arriba l'endemà d'anunciar que deixa del tot la política en renunciar a l'acta de diputada a l'Assemblea

RedaccióActualitzat

L'endemà d'anunciar que deixa del tot la política en renunciar a l'acta de diputada a l'Assemblea, Cristina Cifuentes ha demanat reincorporar-se com a funcionària a la Universitat Complutense de Madrid.

L'exvicepresidenta madrilenya, que forma part del cos tècnic superior de la Universitat Complutense, ha presentat un escrit de renúncia a l'excedència que tenia per ocupar càrrec públic.

La Llei de l'Estatut dels Treballadors estableix que el treballador ha de demanar el seu reingrés al lloc públic en el termini d'un mes d'acabar el motiu pel qual va sol·licitar l'excedència. Un tràmit necessari per no perdre la plaça de funcionària, amb independència que continuï en la institució o es decanti per una altra activitat professional.

Cifuentes va dimitir com a presidenta de la Comunitat de Madrid el 25 d'abril, arran de la publicació d'unes imatges de 2011 quan va ser enxampada robant uns productes de cosmètica en un supermercat. Aleshores, però, va explicar que ja havia decidit plegar, arran de la polèmica pel màster de la Universitat Rey Juan Carlos, però que es volia esperar uns dies.

Dos dies després de dimitir com a presidenta regional, Cifuentes també va presentar la dimissió com a presidenta del PP madrileny.

Aquesta setmana el Partit Popular ja anunciava el nou president de la Comunitat de Madrid: Ángel Garrido, fins ara número dos de Cifuentes. El nou president del PP madrileny seria Pío García-Escudero, president del Senat.

ARXIVAT A:
Cristina Cifuentes
Anar al contingut