David Martí
David Martí
Llagostera

Ciclista ferit en topar amb uns cables lligats entre els arbres d'un camí

RedaccióActualitzat

Eren dos quarts de set del matí quan David Martí anava en bicicleta, com ho sol fer dues vegades al dia. Anava de pressa perquè feia baixada, quan de sobte va topar amb un cable que estava lligat als arbres. L'impacte el va tombar i li ha deixat seqüeles; porta punts a la barbeta i masegades a tot el cos.

El ciclista ha quedat ferit lleu quan la seva bicicleta ha topat amb un cable que algú havia col·locat entre dos arbres, entre els arbres d'un camí a Llagostera.

En David ha explicat com va passar aquest incident que el va espantar ja que va topar amb una cosa que el va frenar, a l'altura del seu cap. Es va donar compte, després de caure, que era un cable que li hagués pogut tallar el coll. També es va clavar un tros de fusta a l'esquena i la mateixa bicicleta. Li fan mal les cames a causa de la caiguda.

La Policia Local ha confirmat que van anar trobant més filferros i cables lligats a banda i banda de camins de la zona. A una alçada que podria ferir al coll els caminants i els ciclistes.

Joan Linde, cap de la policia local de Llagostera ha explicat que els filferros es van lligar a consciència per fer mal. Pensen que això ha estat un fet aïllat, una bretolada.

Policia, Mossos d'Esquadra i Agents Rurals treballen plegats per localitzar l'autor o autors d'aquestes trampes, que són un veritable perill per als que passegen a peu, en bicicleta o en moto per un dels espais naturals més transitats de Llagostera.

Anar al contingut