Chupa Chups anuncia un ERO que afectarà 57 persones a tot l'Estat. (Foto: Chupa Chups)
Chupa Chups anuncia un ERO que afectarà 57 persones a tot l'Estat. (Foto: Chupa Chups)

Chupa Chups anuncia un ERO que afectarà 57 persones a tot Espanya

D'aquests, 20 són treballadors del centre de treball de Sant Esteve Sesrovires, on hi ha la fàbrica i les oficines centrals

RedaccióActualitzat

Chupa Chups, propietat de la multinacional italiana Perfetti Van Melle, ha anunciat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que preveu acomiadar 57 treballadors en el conjunt de l'estat espanyol, segons ha informat Comissions Obreres.

D'aquests 57 treballadors, 20 són personal de mà d'obra indirecta del centre de treball de Sant Esteve Sesrovires, on la multinacional té la fàbrica i les oficines centrals. Els altres 37 corresponen a la xarxa de vendes d'Espanya.

Perfetti Van Melle, que també comercialitza els caramels Mentos, Happydent i Smint, al·lega causes organitzatives i productives per reduir la seva plantilla. La mesura s'ha presentat dins el pla de millora que impulsarà per augmentar la rendibilitat i la competitivitat.

Els treballadors rebutgen l'expedient i asseguren que l'empresa obté beneficis, opinió que comparteixen des de CCOO. Avelino Romero, del sindicat, ha afirmat en declaracions a Catalunya Informació que "és una empresa que té beneficis, amb un volum molt gran de producció perquè està exportant massivament". Han afirmat que s'oposaran frontalment a l'ERO i exigiran un pla social que minimitzi l'impacte de la mesura que vol aplicar la direcció de l'empresa.

Anar al contingut