<b>CHICO I RITA de gira pel FIFA</b>.

La pel·lícula d'animació per adults <b>"CHICO I RITA" </b>ha estat seleccionada en la secció oficial del 51è Festival Internacional de Cine d'Animació d'Annecy.
CHICO I RITA de gira pel FIFA.

CHICO I RITA de gira pel FIFA.

La pel·lícula d'animació per adults "CHICO I RITA" ha estat seleccionada en la secció oficial del 51è Festival Internacional de Cine d'Animació d'Annecy.
Actualitzat
El film de Fernando Trueba i Javier Mariscal competirà amb 8 llargmetratges més, molts dels quals són de representants asiàtics. Aquest festival (FIFA) es considera un dels més importants del món en el seu gènere i se celebra del 6 a l'11 de juny a Annecy.

CHICO & RITA ja va guanyar el Premi a la millor pel·lícula d'animació al HAFF (Holland Animation Film Festival). El film és una coproducció de Fernando Trueba PC, Estudio Mariscal, Magic Light Pictures, Cinema NX, Isle of man film i Televisió de Catalunya, en associació amb TVE, HanWay Films i la participació de Mesfilms, l'ICAA, l'ICIC, l'ICO i l'ICF

Sinopsi:
Chico i Rita són dos músics cubans que viuen una història d'amor a cavall de Cuba i Nova York, on participaran de l'eclosió del jazz llatí. Tot un homenatge als seus mestres, en especial a Bebo Valdés, "alter ego" del protagonista i autor també de la banda sonora.Fitxa tècnica:
Direcció:
Fernando Trueba, Javier Mariscal i Tono Errando
Guió: Fernando Trueba i Ignacio Martínez de Pisón
Veus: Bebo Valdés (Chico), Idania Valdés (Rita), Estrella Morente (ella mateixa), Freddie Cole (Nat King Cole), Jimmy Heath (Ben Webster), Pedrito Martínez (Miguelito Valdés), Michael Phillip Mossman (Dizzy Gillespie), Amadito Valdés (Tito Puente), entre d'altres.
Producció: Fernando Trueba PC, Estudio Mariscal, Magic Light Pictures, Cinema NX, Isle of man film i Televisió de Catalunya, en associació amb TVE, HanWay Films i la participació de Mesfilms, l'ICAA, l'ICIC, l'ICO i l'ICF.
Producció TVC: Elisa Plaza
Música: Bebo Valdés