Actualitat blanc-i-blava

Chica torna al grup, recuperat de la lesió, mentre que els tres internacionals descansen

L'Espanyol ha tornat als entrenaments en cinquena posició a la Lliga, a tres punts del líder. Els internacionals Tamudo, Luis García i Riera han tingut descans, mentre que Javi Chica s'ha incorporat a la dinàmica de grup i podria reaparèixer davant el Mallorca, després de superar la lesió muscular que el va fer retirar en el partit contra el València. "Lola" tampoc no s'ha entrenat, ja que tenia permís del club per resoldre uns assumptes personals a Sèrbia.

Actualitzat

David Garcia ha fet el seu primer entrenament amb el grup, després de recuperar-se de l'hepatitis A que presentava des del mes d'agost. S'han entrenat al marge Ángel Martínez i Rufete, que no estarà a punt pel pròxim partit.

Seguir la mateixa línia

Després de l'entrenament, Pablo Zabaleta ha assegurat que l'Espanyol ha de seguir treballant de la mateixa manera i mantenir la línia d'humilitat, ja que "l'equip vol fer grans coses aquesta temporada". A part de destacar que el conjunt blanc-i-blau passa per un bon moment, el jugador argentí també ha indicat que el partit contra el Reial Madrid va ser un dels millors des que és al club barceloní.

Anar al contingut