Futbol

Chelsea i València es juguen l'accés als vuitens de la Champions en un duel dramàtic a Stamford Bridge

A diferència de Barça o Madrid, el València juga aquest vespre un partit decisiu a Stamford Bridge. Els xe necessiten un triomf o un empat amb gols enfront el Chelsea per classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions i no veure's eliminats de la màxima competició continental. Al mateix grup, més fàcil ho té el Bayer Leverkusen, que intentarà assegurar-se la primera plaça enfrontant-se al dèbil Genk. Aquest dimarts, Marsella, Olympiacos i Borússia Dortmund lluiten per la segona posició del grup F, mentre al G, la primera i la segona posició se la disputen entre l'Apoel, el Zenit i el Porto.

Actualitzat
Nit d'emocions la d'aquest dimarts a la Lliga de Campions. L'última jornada de la fase de grups arriba carregada d'incerteses pel que fa als equips que completaran els vuitens de final de la competició.

Un dels partits més vibrants es jugarà a Stamford Bridge i enfrontarà el Chelsea i el València en un duel que determinarà qui dels dos cau eliminat. Anglesos i valencians arriben al duel amb els mateixos punts encara que els xe tenen una diferència de gols més favorable. Això permet als d'Emery assegurar-se l'accés als vuitens sempre que guanyin o signin un empat amb gols tenint en compte que tots dos conjunts van empatar 1-1 a Mestalla. Els de Villas-Boas, sense opcions a la Premier i eliminats de la Copa, ho donaran tot per seguir vius i tindran en Mata, ex del València, un dels seus referents ofensius. Fernando Torres, més irregular, també pot ser protagonista de l'enfrontament.  

També en el grup E, el Leverkusen necessita com a mínim un empat davant del dèbil Genk -els belgues encara no coneixen la victòria en aquesta fase de grups- per assegurar-se la primera posició.

Al grup F i amb l'Arsenal ja classificat, la segona posició està disputada pel Marsella, l'Olympiacos d'Ernesto Valverde i el Borússia Dortmund. Els francesos, però, són els més ben col·locats per fer-se amb la segona plaça ja que fins i tot perdent amb els alemanys podrien classificar-se sempre que els grecs no s'imposessin als "gunners" a Londres.

Molt més emocionant serà el desenllaç al grup G, on encara estan en joc les dues primeres places. Apoel, Zenit i Porto arriben a l'última jornada amb opcions encara que són els xipriotes, equip revelació d'aquesta Champions, els qui tenen més possibilitats d'acabar primers ja que s'enfronten al ja eliminat Xakhtar. Els ucraïnesos tampoc han guanyat cap partit en aquesta fase. En l'altre duel, el Porto intentarà fer valer el poder de l'estadi Do Dragao per derrotar el Zenit i passar als vuitens de final.   
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut