Caracas

Chávez demana en públic a les FARC que alliberin Ingrid Betancourt

El clam internacional per l'alliberament d'Ingrid Betancourt cada cop es fa sentir més a prop de les FARC. L'últim de demanar la fi del seu captiveri ha estat el president de Veneçuela, Hugo Chávez, que ha fet una crida a la guerrilla perquè alliberi la política francocolombiana. Chávez ha fet les declaracions amb motiu del Dia Internacional de la Dona i en presència de la mare de l'ostatge. La petició arriba després dels rumors sobre el possible alliberament de l'excandidata presidencial.

Actualitzat
El president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha demanat a les FARC que alliberin l'excandidata colombiana a la presidència del país, Ingrid Betancourt. En un discurs pronunciat en motiu del Dia Internacional de la Dona, Chávez ha recordat que Betancourt és ara mateix l'única dona que es manté en mans de la guerrilla de les FARC. Per això, en presència de la mare de Betancourt el president de Veneçuela s'ha dirigit directament al líder de les FARC, Manuel Marulanda, i li ha sol·licitat que deixi lliure la política colombiana.

Ingrid Betancourt fa sis anys que és en mans de les FARC, i en les últimes setmanes s'ha especulat amb la possibilitat que fos alliberada. Hores abans del discurs, la mare de Betancourt ha destacat la qualitat humana de Chávez, que ha mediat entre el govern de Colòmbia i la direcció de les FARC per fer possibles els últims sis alliberaments.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut