La ministra de Defensa, Carme Chacón, somriu aquest dilluns a la Fira del Llibre de Madrid (Foto: EFE)
La ministra de Defensa, Carme Chacón, somriu aquest dilluns a la Fira del Llibre de Madrid (Foto: EFE)
Madrid

Chacón tanca la polèmica de les possibles pressions per aconseguir la seva renúncia a les primàries del PSOE

La ministra de defensa, Carme Chacón, ha respost aquest dilluns amb un planer "d'aigua passada molí no en mou" quan ha estat preguntada per les declaracions del vicesecretari general del PSOE, José Blanco, negant que hi hagués hagut pressions a la política catalana perquè retirés la seva candidatura a les primàries del partit.

Actualitzat
Des de la Fira del Llibre de Madrid, Chacón ha evitat fer més valoracions sobre les paraules de Blanco, en les quals assegurava que parlar de maniobres o pressions és un "disbarat".

"Ja he dit tot el que havia de dir i, com diria Livingstone –amb referència a l'explorador britànic–, 'em moc sempre mirant cap endavant'. I això faré", ha manifestat la ministra per segellar la polèmica.  

Fa tot just una setmana es van començar a intensificar els missatges provinents dels barons del PSOE demanant la trobada d'un consens intern al voltant d'un sol candidat. Aquestes veus pretenien evitar la celebració d'unes primàries que poguessin desgastar el partit, com així va entendre Carme Chacón, que, dijous passat, es va retirar de la cursa successòria.
Anar al contingut