Barcelona

Chacón nega que hagi exclòs Pere Navarro de la seva llista i diu que li hauria agradat veure'l al Senat fent la reforma constitucional

La candidata de PSC diu que els noms que componen la seva llista s'han elegit en una comissió després d'un procés participatiu en què han participat milers de persones

RedaccióActualitzat

Carme Chacón, la cap de llista del PSC per Barcelona, nega que hagi imposat els noms que componen la seva llista a la eleccions generals. En una entrevista al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, Chacón ha assegurat que ella no ha exclòs Pere Navarro i que ha estat una comissió del partit la que l'ha deixat fora de la candidatura.

Chacón manté que els noms dels candidats han sorgit d'un procés assembleari i nega que hi hagi hagut cap pols de força amb Miquel Iceta, primer secretari del PSC, per la composició de les llistes.

"El que tenim, sobretot, és un procés molt participatiu. Seria més fàcil ser un José M. Aznar i posar el dit sobre el cap d'algú, o que es posin uns quants en una habitació i quan acabin donar la sorpresa de Raül Romeva i que el president sigui el quatre. Això és més fàcil."

Davant la indignació de Pere Navarro per no poder optar a ser diputat, Chacón respon que li van oferir ser senador i ell ho ha rebutjat. La cap de llista socialista ha dit que li hauria agradat que Navarro hagués acceptat la seva oferta per anar com a candidat al Senat al costat de José Montilla:

"M'hauria agradat veure Pere Navarro amb José Montilla al Senat, fent la reforma del Senat i la reforma constitucional."

Per la candidata socialista, la seva és una llista renovada, però amb veterania i experiència, que pot ser guanyadora si els votants d'esquerres es mobilitzen el 20 de desembre. Els principals llocs de sortida de la llista del PSC l'ocupen persones de la confiança de Carme Chacón, com Germán Rodríguez i José Zaragoza.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut