Mataró

Chacón defensa uns serveis públics de qualitat i demana el vot pel PSC per aturar la dreta

El PSC ha utilitzat la pluja que ha caigut al Litoral de Barcelona per assegurar a Mataró que estan en condicions de lluitar contra els elemets. La candidata del PSC, Carme Chacón, acompanyada de Joan Rangel, ha dit que els socialistes encara poden evitar la marea blava que pronostiquen els sondejos.

Actualitzat
"El 20 de novembre la Catalunya socialista pot sortir a dir no. Volem serveis públics de qualitat, escola pública de qualitat i volem que paguin més i facin més esforços els que més tenen per poder ajudar en aquesta crisi els que pitjor ho estan passant. Aquests som nosaltres i si sortim a votar el dia 20 aturarem aquesta dreta", ha dit la candidata del PSC.

El número 3 per Barcelona, Joan Rangel, ha atacat amb duresa el candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, de qui no accepta lliçons de catalanisme. "El senyor Duran és un espanyolista vergonyant, que es disfressa amb mil senyeres, però que en un atac de sinceritat explica que cal votar amb la cartera".

El candidat del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, acompanyat pel secretari general del PSE i lehendakari, Patxi López, ha animat els simpatitzants a convèncer els desencisats bascos perquè es mobilitzin i votin per l'opció encertada, la que vetlla pels drets dels ciutadans.

"Hem d'explicar als ciutadans, en els dies que queden, des d'ara fins al 20 de novembre, que també va de drets, de drets civils, de drets bàsics, d'igualtat entre homes i dones, dels drets de les persones a viure com vulguin. Aquí no és una opció o una altra. És avançar o retrocedir. Si governem, avançarem. Si governa la dreta, retallaran i retrocedirem en drets fonamentals. Aquesta és la veritat", ha dit.

El final d'ETA ha planat sobre el discurs de Patxi López, que ha dit que els bascos deuen part de la seva llibertat a Rubalcaba, en referència a la tasca del candidat quan era ministre de l'Interior. López també ha destacat que és la primera campanya electoral sense la violència d'ETA.

Aquest dimecres, a Rubalcaba li toca periple per Andalusia, per quatre de les vuit províncies. A Màlaga l'acompanyarà José Luis Rodríguez Zapatero.


Anar al contingut