El rei Joan Carles amb crosses, en una imatge d'arxiu.
El rei Joan Carles amb crosses, en una imatge d'arxiu.
Madrid

Chacón assegura que "la Corona serà transparent o serà molt difícil que continuï sent"

La diputada i exministra de Defensa ha afirmat entendre "perfectament el que va voler dir" Navarro quan va demanar que abdiqués, tot i que no ha volgut sumar-se a la petició sota l'argument que "crec que aquesta no és la meva feina, francament".

RedaccióActualitzat
La diputada del PSC Carme Chacón ha criticat la imatge que la Casa del Rei està oferint últimament. "El que veiem últimament de la Corona no és un espectacle edificant", ha afirmat. I ha anat més enllà: "Tinc clar que a partir d'ara, la Corona serà transparent o serà molt difícil que continuï sent".

D'aquesta manera, Chacón ha donat un cop de mà al líder del PSC, Pere Navarro, que la setmana passada va demanar obertament al rei que abdiqués, petició per la qual ha estat durament criticat per companys del PSOE. En una entrevista a Antena 3, l'exministra de Defensa ha afirmat entendre "perfectament el que va voler dir" Navarro, tot i que no ha volgut sumar-se a la petició sota l'argument que "crec que aquesta no és la meva feina, francament".

La diputada d'Esplugues de Llobregat ha defensat que la Casa del Rei sigui una de les institucions subjectes a la llei de transparència.
Anar al contingut