Futbol

Cesc trenca la seva sequera de set mesos sense marcar amb un doblet

Cesc Fàbregas ha trencat la seva sequera de més de set mesos sense marcar amb dos gols que han permès al Barça evitar una derrota que semblava molt propera per acabar capgirant el partit. El d'Arenys no marcava des del passat 8 de febrer en un partit de Copa del Rei contra el València.

Actualitzat
Cesc Fàbregas ha trencat la seva sequera de més de set mesos sense marcar amb dos gols que han permès al Barça evitar una derrota que semblava molt propera per acabar capgirant el partit. El d'Arenys no marcava des del mes de febrer.

Cesc va ser el segon màxim golejador del Barça la temporada passada en la Lliga, darrere l'incommensurable Leo Messi. La seva arribada va ser brutal, ja que va marcar 4 gols en els seus 4 primers partits de Lliga, per acabar sumant-ne 9. El 4 blaugrana va anar clarament de més a menys i el seu últim gol a la temporada va ser el 8 de febrer, en un partit de Copa davant el València.

Tot i que aquesta temporada ha tingut la continuïtat que li va faltar a la recta final de la campanya anterior, a Cesc se li continuava resistint el gol. Fins que al Sánchez Pizjuán ha trobat porta dues vegades per possibilitar una nova victòria per al Barça i treure's, personalment, una espina que cada partit se li clavava una mica més endins. 

Cesc: "Hem demostrat caràcter per guanyar"

"Hem dominat en tot moment el partit tot i anar perdent. Hem demostrat caràcter i que sempre creiem en nosaltres per poder remuntar", ha explicat Cesc Fàbregas als micròfons de Canal + instants després del partit.

"Hem fet moltes ocasions per guanyar i crec que el resultat final ha estat just per a nosaltres", ha declarat l'exjugador de l'Arsenal. Qüestionat sobre si l'expulsió de Medel era justa, Fàbregas ha dit que "m'ha donat un cop a la cara, si vols t'ho faig a tu", li ha etzibat seriós al periodista el 4 del Barça.




NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut