Futbol

Cesc confessa que Mourinho el va guanyar amb una trucada i que la seva primera opció era tornar a l'Arsenal

Cesc Fàbregas ha comparegut per primera vegada des que es va anunciar el seu fitxatge pel Chelsea. En una roda de premsa a Curitiba el jugador català ha explicat que l'Arsenal era la seva primera opció però que Wenger li va dir que ja tenia la seva plaça ocupada per Ozil. Amb una trucada de Mourinho n'hi va haver prou perquè fitxés pel Chelsea.

Actualitzat

Les primeres paraules de Cesc Fàbregas com a jugador del Chelsea han arribat des de Curitiba, on es troba concentrat amb la selecció espanyola en el Mundial de Brasil. En una roda de premsa, on ha comparegut acompanyat per Xabi Alonso, el migcampista ha respost de manera seca i contundent quan se li han preguntat pels motius que el van dur a donar el pas de deixar el F. C. Barcelona: "No tinc res a dir, hi ha un moment en què he decidit que la meva etapa al Barcelona s'ha acabat i a partir d'aquí, busco la millor opció per a mi".

El d'Arenys de Mar ha comentat que l'Arsenal era la primera opció per contracte ja que eren els primers que tenien el dret a decidir. Cesc va parlar amb Arsene Wenger, el que considera el seu pare esportiu, que li va comentar que amb Ozil tenia la plaça ben coberta. A partir d'aleshores, Fàbregas va buscar la millor opció de les moltes ofertes que tenia. Una trucada de l'entrenador del Chelsea, José Mourinho, va ser suficient. Cesc va escoltar el que volia escoltar, Mourinho se'l va guanyar i el va convèncer per ser una peça més de l'equip dels "blue". El jugador català tenia clar que volia tornar a la Premier després de tres temporades al Barça en què no ha aconseguit encaixar i admet estar molt feliç amb aquesta nova etapa que està a punt de començar. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut