Le Vernet

Cerimònia interreligiosa a Le Vernet per recordar les víctimes de Germanwings i enterrar les restes no identificades

Es compleixen 4 mesos de la tragèdia de Germanwings, on van morir 150 persones

RedaccióActualitzat

S'han enterrat al cementiri de la població francesa de Le Vernet les restes de les víctimes de la tragèdia de Germanwings que no s'han pogut identificar amb les anàlisis d'ADN, tot just quan es compleixen quatre mesos de la tragèdia on van morir 150 persones.  

Familiars i amics dels passatgers de l'avió de Germanwings que van morir als Alps francesos al març han assistit a una cerimònia interreligiosa per recordar les víctimes. 

L'homenatge s'ha fet enmig d'un gran desplegament de gendarmes, policies i bombers a Le Vernet per preservar la intimitat dels familiars i amics de les víctimes. S'ha fet davant d'un monòlit en memòria de les víctimes, on durant aquests 4 mesos hi ha hagut un degoteig constant de visitants. 

Aquest ha estat l'acte que precedia l'enterrament de les restes no identificades amb l'ADN, que descansaran per sempre al cementiri del poble, on també hi ha enterrada una de les víctimes per voluntat dels seus pares.

Bernard Bartolini, alcalde de Prads-Haute-Bléone, explicava que la tragèdia també els ha marcat i que cada cop que rep una família comparteix el seu dolor. El batlle ha afegit que han obert les seves cases i els seus cors, i que estan contents d'haver-ho fet.

 


Monument amb 149 tiges, una per cada víctima de l'accident, a Prads-Haute-Bléone.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut