Cercas torna al temps de la transició i amb Girona com a principal escenari a "Las leyes de la frontera"

L'última novel·la de l'escriptor, que sortirà a la venda en català al novembre, retrata la delinqüència marginal de finals dels 70 i els 80. Per sobre de tot el triangle amorós entre els protagonistes i Girona, com a escenari principal.

RedaccióActualitzat
L'escriptor Javier Cercas ha tornat a triar la transició i Girona com a escenari per a la seva nova novel·la, "Las leyes de la frontera". Ara, però, en lloc de fixar-se en l'alta política, fa un viatge als ambients més foscos de la delinqüència. La vida dels tres protagonistes de la novel·la, que sortirà a la venda en català al novembre, funciona com un retrat del seu destí i també com la radiografia d'una època.

"Las leyes de la frontera" retrata la delinqüència marginal de finals dels setanta i els anys vuitanta, sovint protagonitzada per menors d'edat que van ser elevats a mites i fugacitats pel seu mateix personatge. Per sobre de tot plegat el triangle amorós entre els protagonistes i una Girona, com a escenari principal, bruta, grisa i postfranquista que, en 20 anys pateix una gran transformació, com els mateixos personatges.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut