La Carme Casas explica la seva història.
La Carme Casas explica la seva història.
Barcelona

Centenars d'estafats per SienteTailandia.com s'organitzen a través de fòrums

Els afectats per la multitudinària estafa perpetrada per un veí de Tortosa que oferia viatges organitzats a Tailàndia a preus sense rival s'organitzen a través d'internet i relaten el malson en què s'han convertit unes vacances somiades.

Actualitzat
Un dels casos més sonats és el de Carme Casas, que havia reservat un viatge de lluna de mel per al seu fill i la seva jove. 600 euros que han volat juntament amb les il·lusions de la jove parella, literalment descol·locada quan va trobar-se a l'aeroport de Bangkok sense ningú que els esperés ni reserva a cap hotel.

Però la Carme i els seus encara han tingut sort. Alguns dels afectats han perdut fins a 6.000 euros en múltiples reserves que s'han acabat materialitzant en impotència i consternació, canalitzada, ara per ara, a través de fòrums d'internet on els afectats es reuneixen per conèixer detalls i preparar accions.

Es desconeix l'actual parador de Pere Martí, el responsable de la presumpta estafa de SienteTailandia, que va fer-se fonedís amb els més de 700.000 euros de les reserves. La policia continua les seves investigacions.
Anar al contingut