La primera secretària de la Mesa del Parlament, Anna Simó, abandona l'estació de Sants davant desenes de persones concentrades per donar suport…
La primera secretària de la Mesa del Parlament, Anna Simó, abandona l'estació de Sants davant desenes de persones concentrades per donar suport als investigats, el 2 de novembre del 2017. (Horitzontal)

Centenars de persones reben Simó i Nuet a l'estació de Sants amb crits de 'No esteu sols'

ACN Barcelona.-La primera secretària de la Mesa del Parlament, Anna Simó (Junts pel Sí), i el secretari tercer, Joan Josep Nuet (Catalunya Sí que es Pot), han arribat de Madrid aquest dijous a la tarda a l'estació de Sants, on centenars de persones els esperaven per mostrar-los suport després que el Tribunal Suprem hagi suspès fins el 9 de novembre les seves declaracions. Les persones concentrades a la zona d'arribades de l'AVE, amb banderes estelades i els domassos d'Òmnium Cultural amb la paraula 'Democràcia', han corejat 'No esteu sols' quan Simó i Nuet han aparegut per les escales mecàniques que els pujaven de l'andana i els han acompanyat amb crits d'agraïment i suport fins a la sortida, on els esperaven els vehicles.

Simó i Nuet han arribat acompanyats pel coordinador general de Catalunya en Comú i portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Xavier Domènech. Entre les persones concentrades hi havia representants polítics com la diputada de JxSí Magda Casamitjana i la de la CUP Mireia Vehí, entre altres. L'arribada dels membres de la Mesa després de comparèixer al Tribunal Suprem ha aixecat una gran expectació mediàtica, amb desenes de mitjans de comunicació, alguns dels quals internacionals. En un primer moment s'esperava que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, arribés també des de Madrid amb el mateix AVE. El Tribunal Suprem ha suspès fins al 9 de novembre les declaracions de Forcadell i cinc membres més de la Mesa previstes per aquest dijous i divendres, citats arran de la querella presentada per la Fiscalia General de l'Estat per rebel·lió, sedició i malversació de fons públics.

Anar al contingut