Imatge de la manifestació de les entitats animalistes que ha començat a la plaça Catalunya de Barcelona. Pla general amb un cartell del PACMA en pri…
Imatge de la manifestació de les entitats animalistes que ha començat a la plaça Catalunya de Barcelona. Pla general amb un cartell del PACMA en primer pla. Imatge del 22 d'octubre de 2016. (Horitzontal)

Centenars de persones es manifesten contra el maltractament animal a Barcelona

ACN Barcelona.-Centenars de persones s'han manifestat aquest dissabte a la plaça Catalunya de Barcelona a favor dels drets dels animals i contra el seu maltractament. La guàrdia urbana ha xifrat en 300 el nombre de manifestants mentre les entitats animalistes han assegurat que han aplegat més de 800 persones. La protesta ha estat convocada per l'associació RICMA (Repulsa Internacional Contra el Maltractament Animal) i ha comptat amb la presència del Partit Animalista (PACMA). Aquesta manifestació contra el maltractament animal també s'ha fet a altres ciutats com Madrid o Saarbrücken (Alemanya). A Barcelona la protesta ha coincidit amb la recent decisió del Tribunal Constitucional d'anul·lar la llei catalana que prohibia les corrides de toros.

La portaveu del PACMA, Ana Baile, ha assegurat en declaracions a l'ACN que "no pararan fins a rebatre la sentència del TC" i ha afirmat que el seu objectiu final és "abolir la tauromàquia a tot l'Estat".

Anar al contingut