Madrid

Centenars de persones donen l'últim adéu a Rocío Jurado

Centenars de persones donen l'últim adéu a Rocío Jurado. Amics i seguidors han passat per la capella ardent per acomiadar-se de l'artista abans que la traslladin a Chipiona, la seva població natal. Molts personatges famosos han volgut donar el condol al marit i a la filla de l'artista. Rosario Flores, Pedro Almodóvar, Joan Manuel Serrat o Carmen Sevilla són només alguns dels que han visitat la capella. La cantant ha mort a la matinada, als 61 anys, a conseqüència d'un càncer de pàncrees que tenia des del 2004. Rocío Jurado l'enterraran avui, a les cinc.

Actualitzat
Amb la sortida del fèretre de la casa familiar de La Moraleja ha començat un dol en què la ciutat de Madrid s'està abocant en el comiat de l'artista. Des de primera hora, la plaça de Colón, on hi ha el Centre Cultural de la Vila, ha acollit la capella ardent, s'ha anat omplint de gent. És només una mostra de l'homenatge dels madrilenys, i que l'alcalde ha anunciat que no acabarà aquí.

El fèretre i els familiars han arribat cap a les onze del matí, quan la zona ja estava completament plena de gent que ha volgut donar suport a la família. A dins, el fèretre de Rocío Jurado ha quedat cobert amb la bandera espanyola i l'andalusa, i acompanyat per les corones blanques dels seus familiars. La filera dels que esperaven fora s'ha començat a moure.

El primer de la cua ha arribat cap a les set del matí, i durant tot el dia la plaça de Colón s'ha anat omplint de gent fins a dos quarts de vuit del vespre, quan s'ha tancat la capella ardent.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut