Tarragona

Centenars de persones acomiaden a Tarragona el regidor Josep Lluís Navarro

Tarragona ha acomiadat aquesta tarda el regidor Josep Lluís Navarro, que va morir aquest dilluns a causa d'un atac de cor. Els funerals s'han oficial a la parròquia de Sant Joan de la ciutat. Abans, unes 3.000 persones han passat per la capella ardent instal·lada a l'ajuntament. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la "gran vàlua personal" de Navarro, a qui ha definit com una peça clau del govern municipal i n'ha destacat "la proximitat que va buscar amb la gent" per tractar el pla urbanístic. El dol oficial acabarà aquest dimecres a les 4 de la tarda. Fins aleshores, les banderes del consistori onegen a mig pal. A causa de la defunció, també s'han suspès els actes finals de la Festa de Santa Tecla.

Actualitzat
Després de fer-se pública la notícia de la seva mort, la portaveu del govern municipal, Begoña Floría, va voler indicar, en roda de premsa, que la mort de Navarro era "una gran pèrdua tant des del vessant humà com polític i professional, com a regidor i com a treballador del port".

A més, va destacar que era "una persona compromesa amb la seva ciutat" i la seva dedicació durant aquests cent dies de govern a l'àrea de Territori "de forma exemplar i extraordinària, dedicant-li molts esforços", principalment en la revisió del POUM i les seves al·legacions. Floría també va afirmar que tots els grups polítics estaven molt afectats per la defunció.

Amb 58 anys, Josep Lluís Navarro era el tercer tinent d'alcalde i regidor de l'Àrea de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, era funcionari de l'Estat en excedència des de l'any 1992, tècnic superior en Seguretat i Riscos Laborals, diplomat en Ciències del Treball, diplomat en Comunicació i tenia un màster en Direcció d'Empreses.

Futbolista professional en la seva joventut, havia jugat al Nàstic, un club del qual era fervent seguidor i del qual va ser directiu entre els anys 1995 i 2003. Actualment, també era gerent de la Fundació de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.
Anar al contingut