Badalona

Cent veïns de Sant Roc s'enfronten amb policies que multaven cotxes mal aparcats

Un centenar de persones del barri badaloní de Sant Roc es van enfrontar aquest dimarts a la tarda amb agents de la Guàrdia Urbana que posaven multes als vehicles mal aparcats que hi havia a les portes d'una església evangèlica del carrer Simanques. Pel que sembla, mitja dotzena de joves gitanos van increpar els policies que sancionaven els cotxes. A l'enfrontament s'hi van anar afegint veïns i més agents. La multitudinària baralla es va acabar amb diversos ferits lleus però sense cap detingut per evitar empitjorar la situació.

Actualitzat
A mitja tarda d'aquest dimarts, agents de la Guàrdia Urbana de Badalona van començar a multar els vehicles mal estacionats que hi havia a les portes d'una església evangèlica del carrer Simanques del barri de Sant Roc.

Mentre els gents sancionaven els vehicles, mitja dotzena de joves gitanos els van increpar i agredir. A l'enfrontament s'hi van anar afegint veïns del barri fins arribar al centenar i es va organitzar una batalla campal amb policies i veïns ferits lleument. No hi va haver cap detenció per evitar empitjorar la situació però sí que es va identificar una persona que serà denunciada als jutjats per agressió a l'autoritat.

L'Ajuntament de Badalona ha denunciat que a l'entorn d'aquesta església evangèlica del carrer Simanques sovint hi ha problemes de civisme i de convivència.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut