Censuren el cartell del Carnestoltes de Terrassa com a protesta per les crítiques

RedaccióActualitzat

El polèmic cartell del Carnestoltes de Terrassa ja no es podrà veure sencer. El pòster, amb el títol de "155 ombres", ha aixecat polseguera entre diferents sectors de signe contrari, des del PP fins a la formació Arran i també entitats feministes.

L'entitat que el va elegir ha decidit cobrir-lo amb la paraula "censurada". Els integrants de la Confraria Mascarada s'han mostrat indignats per la lectura que s'ha fet del dibuix i han lamentat el que consideren una censura per motius ideològics i partidistes. Per això han decidit tapar gran part del cartell.

La confraria explica en un comunicat que han decidit tapar l'obra davant de les "pressions i amenaces", i han volgut insistir que estan totalment en contra de qualsevol acte masclista i violent.


L'obra, de l'artista Xavi Suárez, representa una dona despullada que amb diversos gestos planta cara a tres mans que la subjecten, i que, alhora, fan els gestos del joc de pedra, paper, tisora. Les mans són de color blau, taronja i vermell, en una suposada al·lusió al Partit Popular, el PSC i Ciutadans.

Anar al contingut