Celta de Vigo i Vila-real fan un pas de gegant per ser aquesta temporada a Europa

El Celta de Vigo ha golejat per 3 gols a 0 l'Slavia de Praga en el partit d'anada de la Prèvia de la Champions. Mostovoi ha obert el camí de la golejada amb un magistral llançament de falta. Era el minut 18 de partit. La resta de gols els han marcat a la segona meitat. Només començar la represa, Jesuli ha tornat a deixar bocabadats els aficionats de Balaídos amb el 2-0. Edú feia posar dret l'estadi cèltic amb el tercer i definitiu gol, que deixa el conjunt gallec a les portes d'entrar, per primera vegada a la seva història, a disputar la Copa d'Europa.

Per la seva part, a l'anada de la final de la Intertoto, el Vila-real s'ha imposat al Heerenveen holandès per 1 gol a 2. Calleja avançava el conjunt castellonenc en el minut 12. L'equip holandès ha empatat gràcies a un gol en pròpia porta de Ballesteros, el central groc. A punt d'acabar la primera meitat, Víctor ha tancat el definitiu resultat amb un golàs que deixa el Vila-real a les portes de la UEFA.