Cellers i restaurants del Bages s'alien perquè els clients s'enduguin el vi que no s'acaben

Manresa (ACN).- La Denominació d'Origen Pla de Bages ha lliurat al Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages unes bosses de paper perquè els clients dels restaurants es puguin endur el vi que han pagat i que no s'han acabat durant l'àpat. Aquest fet és habitual a la majoria de països del món i no només amb el vi que no s'ha acabat, sinó també amb el menjar. A Catalunya hi ha algunes iniciatives similars, però aquesta és la primera que s'impulsa des del sector dels productors del vi. Aquests dies, el Gremi està distribuint entre els restaurants 2.500 bosses amb la imatge de la Denominació d'Origen Pla de Bages. La iniciativa pretén que els clients dels restaurants no s'estiguin de consumir vi per por a no acabar-se'l.
Cellers i restaurants del Bages s'alien perquè els clients s'enduguin el vi que no s'acaben

Cellers i restaurants del Bages s'alien perquè els clients s'enduguin el vi que no s'acaben

Manresa (ACN).- La Denominació d'Origen Pla de Bages ha lliurat al Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages unes bosses de paper perquè els clients dels restaurants es puguin endur el vi que han pagat i que no s'han acabat durant l'àpat. Aquest fet és habitual a la majoria de països del món i no només amb el vi que no s'ha acabat, sinó també amb el menjar. A Catalunya hi ha algunes iniciatives similars, però aquesta és la primera que s'impulsa des del sector dels productors del vi. Aquests dies, el Gremi està distribuint entre els restaurants 2.500 bosses amb la imatge de la Denominació d'Origen Pla de Bages. La iniciativa pretén que els clients dels restaurants no s'estiguin de consumir vi per por a no acabar-se'l.