L'exalcalde de l'Hospitalet i exministre socialista, Celestino Corbacho
L'exalcalde de l'Hospitalet i exministre socialista, Celestino Corbacho

Celestino Corbacho dona suport a Rivera i Ciutadans per primer cop

RedaccióActualitzat

Ciutadans ha presentat a Barcelona la Plataforma Espanya Ciutadana, amb què vol sumar suports de cara a unes eventuals properes eleccions a l'estat. Per primera vegada l'exalcalde de l'Hospitalet de Llobregat i exministre socialista, Celestino Corbacho, ha donat suport al partit taronja i al seu líder, Albert Rivera, en un missatge enregistrat.

Corbacho va anunciar que deixava la militància del PSC al gener, argumentant que no se sentia identificat amb el partit. Llavors ja es va vincular el seu nom al de Ciutadans, però ell ho va negar.

Corbacho sí que es va mostrar obert a participar en una plataforma electoral amb Cs a l'Hospitalet. Ara fa un pas més enllà i dona suport directament a Rivera.

L'exalcade ha assenyalat que Catalunya està vivint un moment de "dificultat" i ha criticat que hi hagi dirigents polítics que vulguin "derogar l'esperit de la transició i de la Constitució espanyola".


Corbacho ha reivindicat la validesa de la carta magna espanyola, tot i que s'ha mostrat obert a la seva reforma. Amb tot, ha matisat, "només tindria sentit la reforma si ha de servir per reforçar-la i poder mirar el futur des de la unitat".

 

 

Ciutadans carrega contra el govern espanyol

Inés Arrimadas ha carregat contra el govern espanyol per no defensar -diu- aquells que pateixen agressions i assenyalaments a Catalunya per no ser independentistes.

Per la seva part, Albert Rivera ha apel·lat a l'esperit del 8 d'Octubre d'unitat de les forces constitucionalistes per frenar l'independentisme, i ha acusat Sánchez d'equivocar-se d'enemic.

 

 

ARXIVAT A:
CsAlbert Rivera
Anar al contingut