Celebren els 125 anys de la Ratafia dels Raiers amb un receptari de 40 plats elaborats amb aquest licor

La Pobla de Segur (ACN).- La fàbrica de licors Cal Col·lector de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) fa 125 anys que elabora licors tradicionals del Pirineu. El més conegut és la ratafia. Amb motiu d'aquesta celebració s'ha editat el llibre 'La ratafia dels raiers història d'un licor pirinenc'. Aquest llibre repassa la història de l'empresa familiar i inclou un receptari de cuina amb plats elaborats amb aquest licor. Entre els cuiners que hi han col·laborat s'hi troba la Carme Ruscalleda. La cuinera de Sant Pol de Mar ha fet el pròleg on s'hi pot llegir: ''penso que la ratafia són glops amables de cultura mediterrània, d'una beguda licorosa i aromàtica que amb només un rajolí pot capgirar el sabor d'una vinagreta''.
Celebren els 125 anys de la Ratafia dels Raiers amb un receptari de 40 plats elaborats amb aquest licor

Celebren els 125 anys de la Ratafia dels Raiers amb un receptari de 40 plats elaborats amb aquest licor

La Pobla de Segur (ACN).- La fàbrica de licors Cal Col·lector de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) fa 125 anys que elabora licors tradicionals del Pirineu. El més conegut és la ratafia. Amb motiu d'aquesta celebració s'ha editat el llibre 'La ratafia dels raiers història d'un licor pirinenc'. Aquest llibre repassa la història de l'empresa familiar i inclou un receptari de cuina amb plats elaborats amb aquest licor. Entre els cuiners que hi han col·laborat s'hi troba la Carme Ruscalleda. La cuinera de Sant Pol de Mar ha fet el pròleg on s'hi pot llegir: ''penso que la ratafia són glops amables de cultura mediterrània, d'una beguda licorosa i aromàtica que amb només un rajolí pot capgirar el sabor d'una vinagreta''.