Cel variable, amb ruixats dispersos i amb màximes que pujaran

Cel cobert una bona part del matí a tot el país, amb pluges febles que es concentraran a la meitat nord. S'aniran obrint clarianes i a la tarda els ruixats quedaran restringits al Pirineu i a les comarques de Girona. Les màximes pujaran.

Actualitzat
El temps no millorarà durant el matí i persistirà el cel gris i insegur a causa de la pertorbació que encara tindrem sobre Catalunya. Serà a partir de la tarda quan la borrasca marxarà cap a Itàlia i l'estabilitat guanyarà una mica de terreny.

Ambient molt suau. Les temperatures matinals han pujat respecte dels últims dies. Els valors superiors als 10 graus han envaït tot l'interior peninsular i, fins i tot, les fondalades de les valls del Pirineu s'han llevat amb valors molt elevats. Les xifres sota zero només s'han situat a l'alta muntanya del Pirineu. Les màximes pujaran i l'ambient tornarà a ser una mica càlid, amb els valors més elevats tocant els 20 ºC.

De cel gris a cel variable. Cel cobert de bon matí a tot el país, amb precipitacions febles, concentrades preferentment a la meitat nord. A partir de migdia s'obriran grans clarianes a Ponent, Terres de l'Ebre i al sud de les comarques barcelonines, sempre amb presència de núvols. A la tarda, els ruixats quedaran restringits al Pirineu, sobretot al Berguedà, Solsonès, Ripollès i Garrotxa, amb una cota cota de neu que pujarà cap als 1.900 metres.

Vent feble. En general, el vent serà fluix arreu. Només hi haurà una mica de mestral a les Terres de l'Ebre a primera hora i garbí a la costa central a la tarda. També bufarà el vent de ponent moderat a la Catalunya Central durant les hores centrals del dia.

I el temps per Setmana Santa...
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut