Maine

Cecilia Sarkozy torna a estar a l'ull de l'huracà per la seva inesperada absència en un dinar amb el matrimoni Bush

Cecilia Sarkozy, la dona del president francès, Nicolas Sarkozy, torna a ser motiu de polèmica. El motiu és la seva inesperada absència durant un dinar que el matrimoni Bush va oferir al seu marit a la residència d'estiu del president dels Estats Units, a l'estat de Maine, que ha aixecat totes les suspicàcies de la premsa francesa.

Actualitzat
La dona del president francès va disculpar la seva absència al dinar que el president nord-americà, George Bush, i la seva esposa, Laura Bush, van oferir a Nicolas Sarkozy, adduint que tenia angines.

El cas és, però, que durant el transcurs del dinar se la va fotografiar pels carrers de la ciutat de Wolfeboro, a New Hampshire, molt a prop d'on els Sarkozy passen les vacances en una luxosa residència. Cecilia Sarkozy passejava tranquil·lament amb unes amigues. I per les imatges res fa pensar que tingués angines.

El diari francès "Le Figaro" ironitza en l'edició d'aquest dilluns sobre la fulminant recuperació de la primera dama francesa, de qui en moltes ocasions s'ha especulat sobre la poca afició que té als actes protocol·laris.

L'exemple que més polèmica ha aixecat va ser la filtració que Cecilia Sarkozy no es va molestar a anar a votar pel seu marit en les eleccions que el van convertir en president de França.
Anar al contingut