Francesc Sánchez (ACN)
Francesc Sánchez (ACN)
Barcelona

CDC: "No val només la declaració de l'imputat. Cal documentar-ho."

L'advocat de CDC, Francesc Sánchez, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que el fiscal haurà de demostrar amb proves que l'adjudicació de l'obra pública hauria pogut ser irregular

RedaccióActualitzat

L'advocat i representant jurídic de CDC, Francesc Sánchez, afirma que els acusats del cas Palau hauran de demostrar amb documents les acusacions a Convergència. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Sánchez s'ha referit a la declaració que Fèlix Millet va fer aquest dimecres al judici en el sentit que Ferrovial va pagar comissions a CDC a través del Palau de la Música:

"Jo no hi era, però a mi tot el que m'han dit és que no es feia, i, per tant, l'estratègia de defensa es basa en això. Quan hi ha una persona que acusa algú ho ha de demostrar. No val només la declaració d'un imputat, cal documentar-ho amb proves. S'ha de demostrar."

L'advocat de CDC ha volgut subratllar que no s'ha provat que l'adjudicació de l'obra pública fos irregular:

"El fiscal no ha aportat cap prova per demostrar a hores d'ara que l'obra pública es va fer malament. Realment, per demostrar que hi ha comissions d'obra pública no val que el senyor Millet surti i digui que venia de Ferrovial. És que Ferrovial suposadament podia haver donat diners a Convergència sense que fos delicte."

Francesc Sánchez ha explicat que, durant el judici, CDC intentarà desmuntar les declaracions dels acusats:

"El senyor Millet ha arribat a un pacte amb el fiscal (...) Dues persones que van confessar haver delinquit han declarat i ara tan Convergència com el senyor Osácar [extresorer de CDC] tractaran de defensar-se intentant fer veure, des del punt de vista jurídic com de la realitat, que això que va dir el senyor Millet no és veritat"

A Sánchez el van detenir per la seva presumpta vinculació amb el cas 3%, més concretament amb l'operació Pika. Després de passar una nit a les dependències de la Guàrdia Civil a Tarragona, a l'advocat el van deixar en llibertat.

Anar al contingut