Convergència farà campanya pel triple "sí"
Convergència farà campanya pel triple "sí".

CDC començarà aquest mes la campanya pel triple "sí"

A mitjans de gener, el partit d'Artur Mas celebrarà un gran acte polític que servirà per llançar una campanya de mobilització a favor de la independència.

RedaccióActualitzat

Convergència Democràtica ultima els detalls d'un gran acte que se celebrarà a mitjans de mes per llançar la seva campanya per la independència. Ho ha anunciat el secretari general del partit, Josep Rull, en declaracions a l'agència EFE. L'objectiu és, d'una banda, fer créixer el nombre de catalans favorables a la consulta, que actualment se situa en el 80%, segons les últimes enquestes. Però, sobretot, fer evident que Catalunya "ho ha provat tot, des de la més absoluta bona fe, i que s'ha compromès com ningú a construir un estat plurinacional, més democràtic, més modern i més europeu", però amb la constatació final -diu Rull- que "s'han tancat totes les portes".

La campanya, que farà una crida pel triple "sí" (sí a la consulta, sí a l'estat propi i sí a la independència), s'allargarà fins a l'estiu, pocs mesos abans de la celebració del referèndum, previst per al 9 de novembre. Aquesta mobilització pretén, també, segons Rull, combatre la política de la por i els arguments que "busquen espantar els catalans davant la possibilitat de la independència".

Per cert, coincidirà en el temps amb una altra campanya de signe contrari, impulsada pel PP, en contra del procés sobiranista.

Anar al contingut