El logo de CatalunyaCaixa
Els primers beneficis de CatalunyaCaixa després de la fusió
Barcelona

CCOO vol que CatalunyaCaixa continuï com a caixa al marge de bancaritzar-se

Comissions Obreres ha reclamat la continuïtat de CatalunyaCaixa com a entitat d'estalvis, tot i haver de crear un banc dins del procés de reordenació del sector. Aquest sindicat ha rebutjat que CatalunyaCaixa es converteixi en una fundació i ha demanat que les diputacions de Barcelona i Tarragona es posin d'acord per nomenar un nou president que substitueixi Manel Rosell, provisionalment en aquest càrrec des d'aquest dimarts.

Actualitzat
El secretari general de Comissions Obreres a Catalunya, Joan Carles Gallego, ha exigit que CatalunyaCaixa continuï sent una caixa d'estalvis, malgrat crear un banc, que es descarti la idea de l'entitat de crear una fundació i que la direcció general "garanteixi" l'estabilitat tant de l'entitat com de les condicions de la plantilla.

Entre les peticions del sindicat hi ha que el nou president en funcions de l'entitat, Manel Rosell, no prolongui el seu mandat i es busqui un nou president com més aviat millor "per raons d'estabilitat institucional". Gallego ha demandat que "les diputacions de Barcelona i Tarragona acordin com més aviat millor nomenar un nou president que faci de contrapès a l'actual equip gestor".
Anar al contingut