Pla general de la reunió de mediació al departament de Treball entre representants del Grupo Jorge, dels sindicats majoritars (CCOO i UGT) i el comi…
Pla general de la reunió de mediació al departament de Treball entre representants del Grupo Jorge, dels sindicats majoritars (CCOO i UGT) i el comitè ad-hoc de quatre treballadors de l'empresa, el 14 de juny de 2018 (horitzontal).

CCOO i UGT aplacen la vaga indefinida al Grupo Jorge després d'arribar a un principi d'acord amb l'empresa

Actualitzat

ACN Barcelona.-Després d'una reunió maratoniana de cinc hores de durada a la seu del Departament de Treball els sindicats CCOO i UGT han arribat a un principi d'acord amb el Grupo Jorge per "aplaçar" la vaga indefinida que hi havia convocada a l'empresa a partir de dilluns vinent. Els sindicats han explicat a l'ACN que el principal acord al qual han arribat és que l'empresa s'ha compromès a "laboralitzar" el conjunt dels treballadors, és a dir, a passar-los del règim cooperatiu al règim general. En aquest sentit, el secretari general de Treball, Josep Ginesta, ha celebrat que és una "fita històrica al sector de les càrnies a Catalunya". Per part del Grupo Jorge, el seu portaveu i advocat, Francesc Sánchez, ha dit que es comprometen a "entrar a negociar la regularització de les persones que estan en règim cooperativista" i ha afirmat que l'empresa es quedarà a Catalunya "sempre i quan els plans d'inversió que té plantejats siguin possibles". A partir de dilluns es reprendran les negociacions a la seu de Treball per avançar en la negociació.

Anar al contingut