El secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, Joan Carles Gallego
El secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, Joan Carles Gallego
Barcelona

CCOO denuncia que les retallades són injustes i castiguen els més febles

Els sindicats denuncien que les noves retallades afecten els de sempre i són injustes, segons ha dit a Cataluna Informació el secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, Joan Carles Gallego. El líder de CCOO ha avançat que es reuniran amb representats de la UGT per plantejar una estratègia conjunta contra les noves retallades.

RedaccióActualitzat
El sindicat Comissions Obreres qualifica d'injustes les noves mesures que planteja el govern català per reduir el dèficit. En una entrevista a Catalunya Informació, el secretari general del sindicat, Joan Carles Gallego, ha assegurat que aquest nou ajustament torna a afectar els de sempre i no generarà més ocupació.

Gallego creu que s'hauria d'actuar en altres fronts i "repartir de manera més equitativa els costos de la crisi i que les grans fortunes paguin i contribueixen, amb l'impost de patrimoni, per exemple" per "no castigar més la gent".

El secretari general de CCOO ha criticat que no s'hagin consultat les mesures amb els sindicats. De tota manera, ha manifestat: "No caurem en cap tipus de provocació."

Gallego ha afegit que els sindicats treballaran per defensar els interessos dels ciutadans i per articular una resposta social. En aquest sentit, ha explicat que iniciarà contactes amb la UGT per donar una resposta unitària contra les noves retallades.
Anar al contingut