Barcelona

CCOO avisa que la crisi i la desprotecció social poden provocar més fets com els d'Olot

El sindicat CCOO ha avisat que la greu crisi econòmica que es viu i la desprotecció social creixent poden fer que fets com els d'Olot es repeteixin perquè moltes persones viuen una situació econòmica i personal realment desesperada. També des de l'àmbit polític s'han sentit algunes veus, com la del secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, que ha lamentat els crims.

Actualitzat
CCOO ha lamentat l'assassinat de dos empresaris en un bar de la Canya i dos treballadors de l'oficina bancària de la CAM a Olot i ha alertat que la crisi i la manca de mesures socials poden provocar situacions desesperades i desembocar en fets com els que han passat aquest dimecres a Olot.

Per això, el sindicat ha reclamat al govern espanyol que no retalli més drets socials, com ara l'ajuda dels 426 euros per als que han esgotat el subsidi d'atur, que desapareixerà al febrer. També critiquen que les entitats bancàries "protegeixin els béns i els diners per sobre de les persones" i reclamen que inverteixin en més mesures de seguretat per als seus treballadors, que segons denuncien, s'han demostrat insuficients per crims com aquest i el de Cambrils.

Des de l'àmbit polític, el secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha lamentat els fets i els ha vinculat a la crisi econòmica.
Anar al contingut