Barcelona

"Cavall Fort" compleix 50 anys i ho celebra amb un número especial i un reguitzell d'activitats

La revista infantil i juvenil "Cavall Fort" arriba a una edat, els 50 anys, d'obligada celebració. Referent per a moltes generacions de catalans, la publicació ha tret un número especial de cent pàgines i durant tot l'any té previst diferents actes per repassar la seva trajectòria i projectar-se a nous lectors. El primer, aquest divendres al Caixafòrum, va comptar amb la màxima representació institucional.

RedaccióActualitzat
Ara fa cinquanta anys, el desembre del 1961, va sortir el primer número de "Cavall Fort", i al vestíbul del Caixafòrum de Barcelona, a més de les autoritats, hi havia molts dels que han fet possible i continuen fent possible la revista. Hi havia màxima sintonia entre tots els presents, perquè tots se senten, des de sempre, lligats sentimentalment a "Cavall Fort".

A l'acte es va presentar el número especial commemoratiu del 50 aniversari, el "Cavall Fort" 1185-1186, i es va parlar d'ambició de qualitat, de compromís amb la llengua, de normalitat i de connexió amb el país, de valors, d'il·lusió i d'entreteniment.

També es van poder veure les primeres imatges del documental "Món Cavall Fort", una coproducció d'Utopia Global i TV3, que s'emetrà pròximament. Al programa commemoratiu també hi haurà un joc adreçat als lectors. Es desenvoluparà entre gener i abril i és una invitació a endinsar-se en l'univers de la revista.

La celebració tindrà el punt culminant a l'abril a Barcelona, amb una gran festa a l'aire lliure que durarà tot un dia i oferirà activitats variades, com actuacions, jocs, tallers i trobades amb autors de la revista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut