Barcelona

"Cavalia" arriba a Barcelona després d'obtenir un gran èxit als Estats Units

Una seixantena de cavalls i trenta-set artistes formen l'espectacle "Cavalia" que a partir d'aquest dimarts es podrà veure a Barcelona. Un gran xou, amb música i projeccions, a l'estil d'altres espectacles de gran format, que ha estat un èxit a tots els països on s'ha representat fins ara. A l'esplanada del Fòrum tot està a punt per a l'estrena.

Actualitzat
Han viatjat durant mesos pels Estats Units i després d'unes setmanes de vacances a França han arribat a Barcelona a punt per a l'estrena. Frédéric Pignon, el cap dels genets, s'encarrega de rebre'ls. I un a un, els acompanya a la que serà casa seva durant uns quants dies. L'equip es posa en marxa per atendre'ls. Ells són les estrelles de l'espectacle "Cavalia". Tots tenen nom i personalitat pròpia i un entrenador que els coneix a fons. Després d'anys de relació entre cada parella de genet i cavall s'han establert llaços afectuosos i una complicitat total.

És una comunicació pràcticament sense paraules, amb mirades o gestos en tenen prou per entendre's l'un amb l'altre. I comença l'entrenament en una esplanada de sorra que s'ha improvisat prop de la carpa. Pas a pas, repassen tota la coreografia. La precisió és fonamental. L'esforç, al final, té recompensa.

"Cavalia" és una mena de gran circ eqüestre. El seu creador va ser membre fundador del Cirque du Soleil i la seva empremta es nota en la concepció de l'espectacle. Un gran xou en una carpa on caben 2.500 persones i on les arts eqüestres es barregen amb les acrobàcies, la dansa, les projeccions i la música.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut