patrulles
Imatge d'un pagès durant una patrulla (Foto: ACN)
Alcarràs

Cauen en picat els robatoris a propietats agrícoles a Alcarràs després de dos mesos de patrulles ciutadanes

Els robatoris a finques i granges han caigut en picat a Alcarràs, al Segrià, des que van començar les patrulles de veïns, ara fa dos mesos. Els pagesos continuaran fent sometents, tot i que amb menys intensitat, perquè amb el bon temps passen més hores al camp. Ara volen posar fi a la delinqüència dins el nucli urbà. Per això demanen més controls policials.

RedaccióActualitzat
Com cada nit des de fa dos mesos, els pagesos d'Alcarràs surten a patrullar pel terme municipal. Creuen que la mesura ha estat efectiva i dissuasòria, ja que des del gener només hi ha hagut tres o quatre robatoris, quan abans n'hi havia gairebé cada nit.

Agricultors i policia van fer balanç aquest dijous. En dos mesos s'han identificat 234 persones, una quarta part amb antecedents policials i 160 vehicles. També s'han detingut cinc lladres.

La setmana que ve els pagesos explicaran als veïns la feina feta.

Amb el bon temps, els agricultors i ramaders s'estan més hores al camp treballant i per això disminuiran el nombre de sometents, tot i que asseguren que continuaran la vigilància.

A més, demanen que continuï la pressió policial i que s'estengui també dins el poble per evitar delictes. De moment, però, descarten fer patrulles urbanes.



Anar al contingut