Una part del mur s'ha ensorrat per l'esllavissada del terreny a causa de la pluja
Una part del mur s'ha ensorrat per l'esllavissada del terreny a causa de la pluja
Jerusalem

Cau una part del mur de Jerusalem a causa de les fortes pluges

En els forts aiguats han mort almenys 11 joves, 9 d'ells senderistes arrossegats per l'aigua a la zona del mar Mort, i 7 més estan en estat crític

Actualitzat

A Jerusalem, ha caigut una part del controvertit mur a causa de les fortes pluges i inundacions que hi ha hagut a la zona.

El tram de mur enfonsat separa el campament de refugiats palestí de Shuafat de l'assentament israelià de Pisgat Zeev, a l'est de la ciutat.

Les intenses precipitacions han causat la mort d'almenys 11 persones.

Aquest dijous han mort 9 joves, arrossegats per l'aigua, que feien senderisme a prop del mar Mort, al sud d'Israel. Es calcula que almenys uns 25 joves estaven fent trekking per la zona.

 

Els equips d'emergència van rescatar 7 excursionistes que es troben en estat crític. Les tasques de recerca de la resta de joves que estan desapareguts es van haver de suspendre a la nit a causa de la tempesta de llamps i trons que afectava la vall del riu Zafit al desert del Negev.

24 hores abans havien mort dos adolescents més a causa d'aquests forts aiguats que van començar dimecres i es preveu que s'allarguin fins aquest divendres.

ARXIVAT A:
Pròxim Orient
Anar al contingut