Barcelona

Cau un pi de 20 metres i talla 3 hores el trànsit a Gràcia

Un pi d'uns 20 metres ha caigut el matí d'aquest dimecres a l'altura del número 88 del carrer Secretari Coloma de Barcelona sense provocar ferits ni danys materials, ha informat l'Ajuntament de Barcelona. Els fets han succeït cap a les 9 hores i ha caigut a la calçada al districte de Gràcia.

Actualitzat
Efectius de la Guàrdia Urbana, els Bombers de Barcelona i tècnics de Medi Ambient s'han desplaçat per retirar-lo amb seguretat, i els Bombers han tallat els trossos de l'arbre per treure'l de la calçada.

Es tracta d'un pi que estava plantat en un parterre de propietat privada i que presumiblement ha cedit pel pes, i per l'estovament de la terra al voltant de l'arrel per l'acumulació d'aigua de les pluges. La brigada de Medi Ambient ha ofert a la comunitat de veïns, propietària de l'arbre, fer-se càrrec de la retirada de l'arbre.

La Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit del carrer Secretari Coloma pel carrer Providència, i, tot i que la circulació s'ha restablert provisionalment, les afectacions es poden mantenir fins que no acabin els treballs per retirar l'arbre.

Divendres passat, dues dones van resultar ferides després de caure una palmera a l'encreuament de l'avinguda Diagonal de Barcelona amb el carrer Muntaner.


Anar al contingut