Marganell

Una persona morta en un accident a Montserrat

Un turisme ha sortit de la carretera i ha baixat dos-cents mentres per un barranc fins a la tanca de protecció del cremallera

RedaccióActualitzat

Greu accident de trànsit aquest dimecres a la tarda a Montserrat. Catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en el rescat dels ocupants del cotxe que ha caigut per un barranc en una carretera local a Marganell, al Bages, als voltants del massís de Montserrat. Mentre que els Mossos han activat la Unitat de Muntanya per al rescat. A les vuit del vespre, el conseller de l'Interior, Jordi Jané, ha confirmat la mort d'una persona.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'accident ha passat, per motius que s'investiguen, cap a les 16.30 hores d'aquesta tarda a la BP-1121, quan un turisme ha sortit de la via, ha caigut per un barranc i ha quedat encastat a la tanca de protecció del cremallera. El vehicle és un turisme Audi A4 llogat que ha sortit de la via quan baixava del monestir. Ha passat en una corba, a l'esquerra, quan s'ha precipitat muntanya avall. Ha caigut uns dos-cents metres i ha quedat retingut a la xarxa de protecció de la via del cremallera.

 

El cotxe ha quedat encastat a la  tanca que protegeix la via del cremallera de Montserrat, on han acudit els especialistes del GRAE dels Bombers de la Generalitat per intentar evacuar als ocupants del turisme.

 

 

A conseqüència del sinistre, ha quedat aturat el cremallera de Montserrat i, segons han informat des de Ferrocarrils de la Generalitat, s'ofereix als passatgers un servei de transport alternatiu entre les estacions de Montserrat i Monistrol Vila.

Aquest dijous al matí, els Bombers inspeccionaran amb helicòpter la zona on hi ha hagut l'accident per descartar que no hi hagi cap altra víctima en el sinistre.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut