Futbol sala

Catalunya supera Rússia i es classifica per a la final del Mundial femení de futbol sala

La selecció catalana femenina de futbol sala s'ha classificat per la final del Mundial que s'està disputant a Reus, després d'imposar-se a Rússia en les semifinals per 3-2. L'equip català ha començat perdent al minut 2, per culpa d'un gol de Tremlova. Al minut 16, Rodríguez ha establert l'empat a 1 abans d'arribar al descans. Ja en la segona part, Laia Vidal i Navarro han marcat els gols de la victòria. El gol de Rússia en la recta final de partit ha posat una mica d'emoció al marcador, però la victòria no s'ha escapat. Catalunya s'enfrontarà a Galícia en la final, un partit que oferirà en directe el Canal 33 aquest diumenge.