Barcelona

Catalunya Sí que es Pot es veu víctima de la polarització entre el "sí" i el "no"

Rabell creu que amb 11 diputats no aconsegueixen l'objectiu que s'havien proposat

RedaccióActualitzat

Catalunya Sí que es Pot no ha aconseguit els resultats que li auguraven les enquestes. De fet, la formació, que agrupa Podem, ICV i EUiA, ha aconseguit menys vots en les eleccions del 27S dels que va tenir el 2012 la coalició que formaven Iniciativa i Esquerra Unida i Alternativa, un 9,90% dels vots i 13 escons.

El candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha reconegut que els 11 diputats aconseguits estan lluny de l'objectiu que s'havien proposat i ho ha atribuït a un "escenari extremadament polaritzat entre el sí i el no". Per Rabell, "ha estat molt difícil per una candidatura de tall social, com la nostra, presentar i posar damunt de la taula les problemàtiques econòmiques, les problemàtiques socials, que d'alguna manera han quedat expulsades del debat".

El candidat de CSQP ha recordat que, com ha fet durant tota la campanya, la seva formació continua reivindicant un referèndum vinculant.

Rabell, des de la Fabra i Coats de Barcelona, on la formació viu la nit electoral, s'ha alegrat de l'elevada participació, que ha valorat com una bona notícia per la qualitat democràtica d'unes eleccions.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut