Catalunya Ràdio, premiada amb tres dels guardons que atorga cada any Ràdio Associació de Catalunya.
Catalunya Ràdio, premiada amb tres dels guardons que atorga cada any Ràdio Associació de Catalunya.
Sant Joan Despí

Catalunya Ràdio, premiada amb tres dels guardons que atorga cada any Ràdio Associació de Catalunya

Catalunya Ràdio s'ha endut un premi per l'especial informatiu de l'Onze de Setembre

RedaccióActualitzat

Catalunya Ràdio ha estat premiada amb tres dels guardons que atorga cada any Ràdio Associació de Catalunya (RAC). El millor programa de ràdio, segons el jurat de Ràdio Associació, ha estat l'especial "Diada Nacional de Catalunya", la cobertura que va fer Catalunya Ràdio de l'anomenada Via Catalana.

La Montse Agell, en nom del jurat, ha explicat que aquest premi es deu a "la professionalitat demostrada en la cobertura informativa de tots els actes convocats amb motiu de la Diada Nacional del 2013, en especial el repte i la singularitat que suposava cobrir de nord a sud l'anomenada Via Catalana i les rèpliques que es produïen a escala internacional".

Tant Catalunya Ràdio com Catalunya Informació van seguir la Diada del 2013. Van ser 12 hores de programació conjunta, amb un ampli desplegament humà i tècnic per cobrir els 400 quilòmetres de la Via Catalana.

L'especial de l'Onze de Setembre va començar a les 9 del matí amb el seguiment dels actes institucionals. De 4 a 7 de la tarda, Mònica Terribas i Kílian Sebrià van donar veu a la Via Catalana amb una vintena de redactors desplegats pel territori. I a les 8 del vespre, Sílvia Cóppulo va conduir un espai especial d'anàlisi. La ràdio va ser la veu de la Via Catalana en tots els sentits.

L'home del temps d'aquesta casa, Francesc Mauri, ha rebut el guardó de millor professional de ràdio per acostar els fenòmens meteorològics a l'audiència.

El jurat també ha reconegut en l'apartat audiovisual el programa de TV3 "El foraster", per la seva sensibilitat en la difusió de la vida quotidiana del territori, i ha fet una menció d'honor per a Jordi Tardà, ineludible referent en l'àmbit del periodisme i la crítica musicals.

Aquests són alguns dels premis principals que es donaran dijous que ve a dos quarts de vuit del vespre a l'Auditori ONCE de Barcelona.

 

 

Anar al contingut