Barcelona

Catalunya Ràdio i TV3 continuen líders d'audiència i eixamplen diferències amb els competidors

Les dades del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura de l'any passat confirmen el liderat de TV3 i Catalunya Ràdio durant el 2009. Catalunya Ràdio, amb 486.000 oients diaris, és l'emissora generalista líder del país i "El matí de Catalunya Ràdio", amb Manel Fuentes, és el programa líder. Per la seva banda, TV3 continua líder amb un 19% dels espectadors i eixampla la distància amb Telecinco i Antena 3.

Actualitzat
Amb 327.000 oients diaris, el programa de Manel Fuentes millora el resultat de l'onada anterior i augmenta la diferència amb els seus competidors més immediats.

D'altra banda, Catalunya Informació acumula 118.000 oients diaris, millora els resultats de l'any anterior i es consolida com l'emissora informativa més escoltada del país, segons les dades del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura corresponents a l'onada dels mesos de novembre i desembre de l'any 2009.

Pel que fa a la resta d'emissores del grup, Catalunya Música té 43.000 oients diaris i és líder en la seva temàtica. iCat fm, amb 53.000 oients diaris, continua augmentant l'audiència.

Augmentant les diferències

TV3 continua sent líder en un any marcat per la fragmentació d'audiència amb la multiplicació de canals per la TDT. Un 19% dels espectadors trien la televisió pública catalana, que eixampla diferències amb Telecinco i Antena 3, totes dues amb el 15% d'audiència. La segueixen la Primera de Televisió Espanyola, Quatro i La Sexta. El canal d'informació 3/24 té un increment del 20%.

En premsa, "El Periódico" és el diari més llegit a Catalunya, seguit de "La Vanguardia", i després de la premsa esportiva amb "El Mundo Deportivo" en primera posició.
Anar al contingut