Catalunya i Aragó acorden les emissions de Televisió de Catalunya a la Franja de Ponent

La Generalitat ha acordat amb el Govern d'Aragó les emissions dels canals de Televisió de Catalunya a la Franja de Ponent. Pròximament el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, i el conseller de la Presidència del govern d'Aragó, Javier Velasco, signaran un conveni per garantir les emissions dels canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i de la Corporació Aragonesa de Ràdio i Televisió als territoris limítrofs. Els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ja es poden veure a Illes Balears, Andorra i la Catalunya Nord.

Actualitzat
Els governs català i aragonès han acordat la difusió de les emissions de TV3, el 3/24, el 33 i el canal Super3 a la Franja de Ponent i dels canals de la Televisió d'Aragó a les zones territorials d'influència.

Aquest acord de reciprocitat televisiva afecta bàsicament els territoris limítrofs de Catalunya i Aragó, és a dir, les sis comarques que conformen la Franja de Ponent: el Baix Aragó, el Baix Cinca, el Cinca Mitjà, la Llitera, el Matarranya i la Ribagorça.

El conveni, que tindrà una vigència de quatre anys, estableix la creació d'una comissió mixta de seguiment integrada per representants dels dos governs. Aquesta comissió podrà acordar l'ampliació del conveni en la seva cobertura i també estendre'l a les ràdios de totes dues corporacions.
Anar al contingut