Catalunya ha tremolat. Les vostres experiències (I)

Catalunya ha tremolat a causa d'un petit moviment sísmic. Alguns habitants del Baix Llobregat i el Barcelonès han pogut sentir, cap a quarts de deu del matí, el terratrèmol, de 3,2 graus en l'escala de Richter. Aquestes són algunes de les vostres experiències.

Actualitzat

Iolanda López Martínez
"A Sant Boi de Llobregat també l'hem notat. Ha estat com si passés el metro."

Mireya Milán Casado
"Doncs aquest matí estava a l'oficina i he notat com l'ordinador i la meva taula es movien, així que he pensat que devia ser fora al carrer un camió que possiblement estava descarregant algun tipus de material pesant, però no tan sols era jo si no més persones del voltant i sobretot companys, que després ens hem sorprès amb la noticía i hem quedat bocabadats!! És curiós, ha sigut tant sols 1 segon."

Nadia Llobet Morgades
"Jo aquest matí cap a quarts de deu encara estava al llit a punt de llevar-me i he notat que el llit i les parets tremolaven i això ha passat en ple centre de Rubí."

Albert Fresquet i Jusmet
"Soc un veí de Torrelles de Llobregat i puc certificar que s'ha notat, i molt. Ha tremolat tota la casa i ens hem endut un ensurt important."

Lourdes Téllez
"Sóc una fidel espectadora dels 'TN', jo el terratrèmol l'he notat a les 3.45 de la matinada aproximadament. M'agradaria saber si hi ha hagut, a més del que esteu informant, un altre sisme aquesta matinada. Soc del barri de Sants, al costat de Riera Blanca, frontera de l'Hospitalet. És una sensació estranya, en pocs segons et fa pensar molt, com si la cadira tingués rodes. Una cullera tremolava al plat sobre la taula."

Més opinions

Anar al contingut