No hi ha cap zona del sud d'Europa tan atractiva com Catalunya, i la seva capital, Barcelona, per fer inversions, segons afirma "Financial…
No hi ha cap zona del sud d'Europa tan atractiva com Catalunya, i la seva capital, Barcelona, per fer inversions, segons afirma "Financial Times" (Reuters)
Barcelona

Catalunya és la millor regió del sud d'Europa per invertir, segons "Financial Times"

Després de Catalunya, les millors zones per invertir aquest any i el que ve són, per aquest ordre, Istanbul, Madrid, la Llombardia, el País Basc, el Lazio, l'Emília-Romanya, Andalusia, el districte de Sirmia, a Sèrbia, i Lisboa

RedaccióActualitzat

Catalunya és aquest any i també el que ve la regió més atractiva del sud d'Europa per invertir, segons l'informe "fDi European cities and regions of the future 2016/2017", elaborat pel prestigiós diari britànic "Financial Times". El secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joan Aregio, ha recollit aquest dimarts el premi que acredita aquest reconeixement a la ciutat francesa de Canes, en el marc del congrés MIPIM, la fira internacional de béns immobles.

Catalunya encapçala la classificació pel que fa a les possibilitats d'inversió el 2016 i el 2017, seguida, per aquest ordre, de la província d'Istanbul, la Comunitat de Madrid, la Llombardia, el País Basc, el Laci, l'Emília-Romanya, Andalusia, el districte de Sirmia, a Sèrbia, i Lisboa.

El baròmetre destaca l'estratègia de Catalunya a l'hora de captar inversions estrangeres i el clima empresarial. L'informe ha recollit informació de 300 ciutats i 150 regions en sis àmbits: el potencial econòmic, l'ambient laboral, la rendibilitat, les infraestructures, l'entorn de negocis favorable i l'estratègia de captació d'inversions estrangeres.

L'estudi també situa Barcelona en el primer lloc en el rànquing de ciutats amb la millor estratègia de captació d'inversions estrangeres, i subratlla l'aposta per les infraestructures i la seva presència digital.

Anar al contingut